Toniviad Serv - calitate elvețiană la prețuri accesibile

Soluții complete (fitinguri electrofuziune și fitinguri injectate Georg Fischer) pentru instalațiile dumneavoastră.

Ne-au oferit șansa de a le dovedi profesionalismul:

Toniviad Serv - sisteme complete (fitinguri electrofuziune și fitinguri injectate Georg Fischer) pentru rețele de apă și gaz

Fitinguri electrofuziune

În calitatea sa de importator țevi și fitinguri de electrofuziune Georg Fischer, Toniviad Serv vă oferă soluții complete pentru rețelele de apă și gaz. Fie că vorbim despre o mufă de electrofuziune ce beneficiază de o tehnologie a rezistenței de încălzire, ce asigură realizarea de îmbinări de calitate optimă, despre un cot de electrofuziune cu suprafață de fuziune mare și eficientă pentru maxim de protecție sau despre un teu de electrofuziune cu racord modular orientabil la 360°, produsele noastre răspund nevoilor dvs. specifice.

 • Cot electrofuziune
 • Mufă electrofuziune
 • Reducție electrofuziune
 • Șa electrofuziune
 • Teu electrofuziune
 • Capac electrofuziune

Fitinguri injectate

Toniviad Serv vă pune la dispoziție o gamă diversificată de fitinguri injectate din polietilenă, marca Georg Fischer. Oricare ar fi dimensiunea ori categoria de fiting injectat care vă este necesară, venim rapid în întâmpinarea nevoilor dvs., prin menținerea de stocuri permanente la aceste categorii de produse. Toată gama de fitinguri injectate SDR 11, începând cu diametrul de 90, este certificată la nivel internațional de organismul FM Global, ceea ce servește drept extra garanție a calității produselor noastre.

 • Cot injectat
 • Capac injectat
 • Reducție injectată
 • Teu egal injectat
 • Teu redus injectat
 • Adaptor flanșă

Toniviad Serv - soluții inovative pentru nevoile dumneavoastră specifice

Echipamente de sudură de generație nouă

Vă punem la dispoziție aparate de sudură prin electrofuziune de înaltă performanță, cu înregistrator, trasabilitate, GPS și scaner fără fir, pentru simplificarea utilizării.

Fitinguri electrofuziune ≤ 250 mm în diametru

Georg Fischer este unic producător de fitinguri electrofuziune de dimensiunea 250 mm, iar Toniviad Serv vă asigură stocuri permanente, inclusiv pentru această categorie de produse.

Teuri de branșament cu dispozitive gas stop

Oferta Toniviad Serv include și teuri de branșament prevăzute cu sistem de siguranță gas stop direct din fabrică, de către producătorul fitingurilor din PE, Georg Fischer, Elveția.

Treceri polietilenă (PE)

La Toviniad Serv vă stăm la dispoziție cu soluții pentru trecerea de la țevile din polietilenă la țevile din metal/alamă utilizate în transportul de apă potabilă.

Soluțiile și produsele Toniviad Serv sunt alegerea potrivită pentru:

Despre noi

Toniviad Serv este o societate înființată în anul 2002, ce se dedică comercializării de țevi și fitinguri din polietilenă pentru rețelele de apă și gaze naturale.

Prioritatea noastră sunteți dumneavoastră, clienții Toniviad Serv. De aceea, dincolo de dorința de a construi relații durabile, preocuparea noastră constantă se îndreaptă spre îmbunătățirea permanentă a calității produselor și serviciilor oferite. Astfel, deloc întâmplător, am ales să fim importator direct și autorizat al produselor Georg Fischer, Elveția.

Toate produsele pe care le comercializăm – fitinguri electrofuziune, fitinguri injectate – îndeplinesc condițiile necesare pentru realizarea instalațiilor de apă, gaze și canalizare la standarde europene.

Certificatul de standardizare ISO 9001:2008, Declarația de Conformitate CE și certificarea FM Global pentru anumite produse din portofoliul nostru sunt documente și dovezi care atestă grija noastră pentru serviciile şi produsele pe care le oferim.

Descoperiți beneficiile colaborării cu profesioniștii Toniviad Serv:

Personal calificat

Echipa Toniviad Serv este formată din personal specializat și calificat în domeniul instalațiilor de apă, gaze și canalizare, la cele mai înalte standarde de calitate.

Vânzare consultativă

Punem un accent deosebit pe comunicarea directă cu fiecare client în parte, pentru ca împreună să identificăm care sunt nevoile reale și specifice ale proiectului dvs.

Produsele de care aveți nevoie

Scopul nostru principal nu este acela de a vă vinde cât mai multe produse, ci acela de a vă oferi spre vânzare doar acele produse care vă sunt cu adevărat necesare.

Copyright © 2024 Toniviad Serv SRL. Toate drepturile rezervate.