Aparat sudură prin electrofuziune MSA 4.1

Pentru fișa tehnică – click pe imagine
Aparat de sudură prin electrofuziune cu înregistrator, trasabilitate, GPS și scaner fără fir
Unitate de sudură prin electrofuziune foarte ușoară, de înaltă performanță, bazată pe tehnologia inverter, oferă documentarea completă a sudurii, incluzând codul de operator, codul de lucrare, date complete pentru trasabilitate (ISO 12176) și coordonate GPS adăugate automat la fiecare înregistrare a sudurii.

Totul este conceput pentru a simplifica utilizarea:

  • Scanner – pentru citirea de la distanță a codurilor de bare,
  • Sistemul activ de răcire – pentru suduri în serie fără pauze,
  • Afișaj cu pictograme – pentru folosirea intuitivă a aparatului,
  • Flux de lucru configurabil pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia, de la cele mai simple la cele mai detaliate informații.
Introducerea parametrilor de sudură, a codului de operator și a codului de lucrare, se efectuează cu un cititor de coduri de bare tip scanner fără fir, cu citire liniară de tip 1D (etichete și parametrii de sudură) si 2D (în cazul în care sunt disponibile coduri QR). Scanarea fără fir este asigurată printr-un telefon mobil special, cu protecție antișoc, având instalată o aplicație pentru citirea codurilor de bare și recunoașterea tipului de cod de bare (cod operator, date sudură, trasabilitate, etc.).

Telefonul mobil poate fi utilizat de asemenea pentru a accesa platforma pentru servicii online de la GFPS.

Întregul proces de sudare este controlat, energia furnizată fiind compensată în funcție de temperatura mediului și de timpul de răcire indicat. Memoria internă are o capacitate de 5000 de înregistrări (protocoale), care pot fi descărcate pe o memorie USB externă. Protocoalele de sudură sunt disponibile în format PDF sau CSV (ambele tipuri de fișiere se pot gestiona pe orice computer, cu aplicații gratuite). Pentru o utilizare avansată, este disponibil formatul de fișier BIN, compatibil cu MSA Welding Book, pentru a filtra și sorta protocoalele de sudură, imaginile capturate în timpul execuției sudurii, de la mai multe aparate MSA. Carcasa solidă din aluminiu și mânerul din plastic, asigură transportul ergonomic. Proprietarul mașinii poate programa perioada de timp pentru închirieri, unitatea blocându-se la data expirării, iar resetarea se face prin parolă. Include: cutie de transport, un telefon mobil rezistent la șocuri pentru scanare fără fir, încărcător pentru telefon, 2 perechi de adaptori unghiulari de 4,0 mm și 4,7 mm, instrucțiuni de operare, coduri de bare pentru START/STOP sudură, diagramă pentru configurare și un CD cu aplicațiile, mini Welding Book și Rental Guardian.
Caracteristici tehnice
Temperatură de lucru
-20°C ÷ +50°C
Tensiune de alimentare (V AC)
230 V (190 ÷ 265 V)
Frecvența de alimentare (Hz)
50 ÷ 60
Introducere date
Cod de bare, manual
Tensiune de ieșire (V AC)
8 ÷ 48
Diametre de lucru
d20 ÷ d 1400 mm
Curent de ieșire (max, A)
110 A
Tehnică de sudare
Tensiune controlată
Grad de protecție
IP65
Clasă de precizie
1
Capacitate de memorare a datelor (număr de protocoale)
5000
Interfață de comunicare
USB tip A
Butoane
5+Start+Stop
Afișaj
LCD grafic, luminat, contrast reglabil
Limbaj
27 limbi, inclusiv română
Dimensiuni (mm)
284x440x195
Greutate (Kg)
12,8
Material carcasă
Aluminiu
Lungime cablu alimentare
4 m
Lungime cabluri sudură
4 m
Ștecher alimentare
Schuko 16A
Conectori
4 mm
Adaptori
4,0÷4,0mm/4,0÷4,7mm
Cutie transport
Aluminiu
Putere generator
min. 3,5 KVa