Fitinguri electrofuziune (electrosudabile) Georg Fischer

Țevile, fitingurile, armăturile și alte componente trebuie conectate în siguranță și în mod fiabil. Fie că este vorba despre distribuția apei sau a gazelor naturale, liniile de alimentare și liniile de serviciu, au nevoie de o conexiune sigură, care este întotdeauna o preocupare principală a Georg Fischer.
GF Piping Systems are soluția potrivită chiar și pentru conexiunile cele mai dificile ale dvs.
Georg Fischer este considerat a fi un pionier în domeniu, unul dintre cei mai cunoscuți producători la nivel mondial, folosind cea mai avansată tehnologie din lume.
Gama GF Electrofusion cuprinde mufe, coturi, reducții, capace (dopuri), teuri de branșament, șei de branșament – electrofuziune, etc.
Fiecare fiting de electrofuziune este ambalat individual într-o pungă de plastic sigilată. Atât pe pungă cât și pe fiting se găsește o etichetă cu un cod de bare. Această etichetă include parametrii de sudare (cum sunt voltajul și durata sudurii) cât și trasabilitatea produsului. Parametrii de sudură sunt transferați de pe eticheta produsului în aparatul de electrofuziune fie manual fie printr-un cititor de coduri de bare.